Nota de premsa

Nota de premsa

Ximo Puig coincideix amb els presidents de les diputacions a unir esforços davant de l'emergència del coronavirus
25/03/2020
Ximo Puig coincideix amb els presidents de les diputacions a unir esforços davant de l"emergència del coronavirus

- El president ha mantingut reunions telemàtiques amb els responsables de les corporacions provincials de València, Alacant i Castelló per a abordar la situació generada per la pandèmia
- El cap del Consell destaca la importància de "treballar junts" de manera coordinada per a afrontar aquesta crisi "amb la màxima col·laboració entre institucions"

València. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha coincidit amb els presidents de les diputacions de València, Alacant i Castelló en la necessitat d'unir esforços i treballar amb la màxima coordinació per a fer front a la situació generada per la pandèmia del coronavirus.

Ximo Puig ha mantingut aquest dimecres al Palau de la Generalitat reunions per videoconferència amb el responsable de la corporació provincial de València, Toni Gaspar; el d'Alacant, Carlos Mazón, i el de Castelló, Josep Martí, per a abordar la crisi provocada per l'expansió de la malaltia COVID-19.

El president ha destacat la importància de "treballar junts" de manera coordinada per a afrontar aquest escenari "amb la total col·laboració entre institucions" i ha valorat en aquest sentit la disposició dels responsables de les diputacions a posar tots els recursos al seu abast per a fer-ho.

Puig ha subratllat que l'objectiu principal que ha de guiar l'actuació de les administracions davant d'aquesta emergència és, més enllà de colors polítics, "la solució dels problemes a què s'enfronta la ciutadania".

En aquest sentit, el cap del Consell ha agraït la voluntat que li han traslladat els tres presidents de les diputacions de "sumar esforços", per a combatre l'avanç de la malaltia i establir mesures per a pal·liar les repercussions econòmiques d'aquesta pandèmia.

Arxius relacionats