Nota de premsa

Nota de premsa

Ximo Puig anuncia la creació de la Mesa Interdepartamental de la Generalitat contra el coronavirus
08/03/2020
Ximo Puig anuncia la creació de la Mesa Interdepartamental de la Generalitat contra el coronavirus

- El president trasllada un missatge de suport i confiança al personal sanitari, al qual ha agraït la seua dedicació després de visitar l'hospital Clínic de València

València.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat la creació de la Mesa per a la Coordinació Interdepartamental contra el Coronavirus. El responsable del Consell ha destacat que, després d'haver tingut lloc diverses reunions amb conselleries distintes, "és el moment de formalitzar" l'estructura d'aquestes reunions de coordinació mitjançant la creació de la Mesa Interdepartamental, que es constituirà mitjançant un decret de Presidència.

En aquest organisme, a més de la Vicepresidència primera, estaran presents les conselleries més afectades i amb competències en la resposta al coronavirus a la Comunitat Valenciana.

Ximo Puig ha fet aquest anunci després de la visita que ha realitzat, junt amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, a l'Hospital Clínic Universitari de València. El president ha traslladat un missatge de suport i confiança al personal sanitari que està fent front al coronavirus.

"Volem mostrar el nostre reconeixement i agraïment als professionals de la sanitat pública valenciana, un sistema excel·lent i de gran qualitat", ha comentat.

"S'està fent un gran treball per part del personal sanitari, la contenció de la malaltia està evolucionant de manera favorable", ha indicat el president, que ha apel·lat que s'ha de seguir treballant "des de la contenció, el treball comú, la coordinació i la unitat d'acció en tota Espanya".

Arxius relacionats