Nota de premsa

Nota de premsa

Ximo Puig dona suport a la necessitat de reestructurar la cadena de valor agroalimentària per a garantir igualtat de condicions en el sector agrícola
14/02/2020
Ximo Puig dona suport a la necessitat de reestructurar la cadena de valor agroalimentària per a garantir igualtat de condicions en el sector agrícola

- Ha afirmat que la Generalitat comparteix "l'ambició lògica de tota la societat valenciana" que vol que "els agricultors no queden exclosos de la cadena de valor"
- El president ha assegurat que la cooperativa d'Onda és "un exemple de les profundes arrels que té el cooperativisme a la Comunitat Valenciana"

Onda. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha donat suport a la necessitat de reestructurar la cadena de valor agroalimentària per a garantir la igualtat de condicions en el sector agrícola.

Així s'ha pronunciat en l'acte commemoratiu del centenari de la Cooperativa d'Onda, al qual han assistit el president de la Diputació de Castelló, José Martí, i l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester.

El president ha afirmat que la Generalitat comparteix "l'ambició lògica de tota la societat valenciana", que té com a objectiu que "els agricultors, finalment, no queden exclosos de la cadena de valor".

"Necessitem una nova reformulació que puga garantir que viure de l'agricultura siga possible i amb dignitat", ha explicat Puig, que hi ha afegit que es tracta d'un objectiu "compartit" en què cada u ha "d'actuar i assumir la seua responsabilitat".

Cooperativa d'Onda

Així mateix, ha aplaudit el compromís de la corporació ondera "en la defensa i el foment dels interessos agrícoles d'Onda i de les terres de la Plana", i n'ha destacat el múscul col·lectiu, format per més de 6.000 socis i sòcies.

En aquest sentit, ha assegurat que Onda és "un exemple de les profundes arrels que té el cooperativisme a la Comunitat Valenciana" i ha destacat el valor de la cooperació com a "pilar fonamental de la nostra agricultura".

Durant l'acte s'ha lliurat un guardó en homenatge a tots els presidents que ha tingut la cooperativa: Salvador Forés, Vicente Aguilella, José María Arnau, Pere Barceló i Joaquín Vicente Aguilella, a qui li l'ha lliurat el president.

Arxius relacionats